Hausmajstor Beograd: Baza znanja - Od majstora do zvezda

Od majstora do zvezda

Od majstora do zvezda? Da, mnogo njih je išlo tim putem. Neka od najpoznatijih imena svetske šou-biznis i političke scene počela su da zarađuju za život kao zanatlije. Da su od šegrta ili obučenih majstora stigli do zvezdanih visina kao glumci, muzičari, fudbaleri, treneri…

Poznati britanski pevač Džo Koker kao i dvojica glumaca, njegovih zemljaka – Bob Hoskins i Majkl Kejn radili su u mladosti vodoinstalateri. Od majstora do zvezda su stigli i jedan od legendarnih Bitlsa, Harison, i reditelj Alfred Hičkok u mladosti su bili električari. I Albert Ajnštajn je tako počeo, radeći u radnji svog oca.

HAUSMAJSTOR BEOGRAD

Slavne ličnosti počinjale kao šegrti i majstori

Pre nego što je postao “The King”, Elvis Prisli je radio takođe kao električar. Bio je zaposlen u firmi “Crown Electric” sa platom od jednog dolara po satu. Nekadašnji igrač Mančester Sitija i engleski fudbalski reprezentativac Stjuart Pirs, poznatiji kao “Psiho”, radio je kao električar i vodoinstalater dok je gradio karijeru u lokalnom timu. Ser Bobi Čarlton…Da, i on. Majka ga je zapravo naterala da radi kao šegrt elektroinženjerima jer nije verovala da će njen sin moći od fudbala da se prehrani.

Mnogo godina pre nego što je postao jedno od zaštitnih lica serije “Igra Prestola” (Game of Thrones), irski glumac Lijam Kaningem je napustio školu sa 15 godina i radio kao električar. Kaningem je čak tri godine proveo u Zimbabveu radeći sa električnom opremom za safari park.

U istom uzrastu školu je napustio i hevi-metal roker i zvezda TV-rijaliti programa, Ozi Ozborn, i radio na gradlištima. Obučavao se i za vodoinstalatera, i stigao od majstora do zvezdanih visina.

Od majstora do zvezda… u Hausmajstor timu

Tu su onda i Ser Dejvid Džejson, Bendžamin Frenklin, Nil Armstrong, čuveni Mister Bin (Rouan Atkinson), Henri Ford…

Ne znači da put do slave vodi preko čekića, klješta, glimerice, ali ne znači ni da svako može da radi poslove električara ili vodoinstalatera, stolara, molera,…Ovi slavni momci učili su svojevremeno zanat kojim su se bavili.

Dakle, nemojte pokušavati da sve probleme koji se pojave u vašem domu ili na radnom mestu po svaku cenu rešavate sami. Za to je potrebno iskustvo i znanje. Hausmajstot Beograd nema slavne ličnosti u svom timu, ali ima proverene profesionalce. Naši električari će se pobrinuti za sve probleme koji mogu iskrsnuti oko elektroinstalacija, bele tehnike, bojlera…Naši vodoinstalateri su tu kada vam je potrebna montaža i ugradnja kada i tuš kabina, odgušenja vertikala i cevi, zamena vodokotlića…

Moleri su spremni da profesionalno pripreme, obrade i izgletuju zidove i druge površine koje se kreče, urade izolaciju i da konačno okreče. Bravari će se pobrinuti ne samo da zamene bravu, već i da urade montažu sigurnosnih rešetaka za vrata i prozore, poprave ili montiraju metalne kapije i ograde…

Uostalom, sve naše usluge možete pogledati klikom ovde.

Ne obećavamo slavu, ali garantujemo zanimljivu i uspešnu karijeru sa timom Hausmajstor Beograd.