Hausmajstor Beograd: Jedini pravi hausmajstor
JEDINI PRAVI HAUSMAJSTOR

HAUSMAJSTOR BEOGRAD je jedini pravi hausmajstor za pravna lica i jedinstvena firma na našem tržištu, sa jedinstvenom ponudom - redovno tehničko održavanje i mesečna pretplata na naše usluge.

Cilj tima HAUSMAJSTOR BEOGRAD tima je da vam pruži vrhunsku uslugu i maksimalnu sigurnost uz minimalno opterećenje vašeg budžeta.

Mesečnu naknadu određujemo na osnovu veličine prostora, broja ljudi koji koriste prostorije, broja radnih površina i drugih faktora karakterističnih za vaš biznis. Jedini pravi hausmajstor cenu svojih usluga prilagođava vašem biznisu. 

Redovno održavanje i podršku pružamo pravnim licima – firmama, postojećim i novim klijentima. Ugovore sklapamo sa novim klijentima na osnovu profesionalne procene objekta i u dogovoru sa klijentom.

Sve na jednom mestu – električari, vodoinstalateri, moleri, keramičari, gipsari, stolari, bravari, …

Jedini pravi hausmajstor - mesečna pretplata
  • kompletno tehničko održavanje objekata
  • redovno održavanje i proveru svih instalacija i radnih površina u poslovnom prostoru, čime se u značajnoj meri sprečava mogućnost većih kvarova
  • kao vaš hausmajstor, dobro poznajemo infrastrukturu vašeg radnog prostora i brzo detektujemo problem
  • izbegavanje gomilanja naizgled sitnih i banalnih kvarova koji često dovode do problema i predstavljaju ogroman trošak u vremenu, ljudskim resursima i novcu
  • bezbednost i sigurnost radnog prostora po ceni prilagođenoj i dostupnoj svakom biznisu, uz praktično zanemariv mesečni trošak
  • u slučaju iznenadnih problema, naš tim dolazi u najkraćem mogućem roku
  • za nas je svaki kvar koji remeti vaše poslovanje veliki, i ne odlažemo njegovo otklanjanje
  • pouzdanost i kvalitet intervencija HAUSMAJSTOR tehničara
  • sigurnost da smo uvek tu za vas

Sistem po kome funkcionišu kompanije u svetu, konačno je dostupan i vama.
Tu smo da vaše poslovanje i život učinimo jednostavnijim, bezbednim i lakšim.

Mesečna pretplata put do veće bezbednosti

Umesto ogromnih troškova koji prate iznenadne kvarove, havarije i probleme, mesečnom pretplatom na naš servis ostvarujete velike uštede. Još važnije je da sebi i svojim zaposlenima, klijentima, mušterijama i saradnicima obezbeđujete siguran i bezbedan prostor za rad i boravak.

Mesečna pretplata vodi do velikih ušteda

Mesečnom pretplatom na HAUSMAJSTOR usluge sebi ćete priuštiti sigurno radno okruženje i ličnog hauzmajstora koji vodi računa o bezbednosti vašeg poslovnog prostora, uz minimalne troškove. Ugovorom sa nama štedite sebi vreme i potragu za pravim majstorima koji vam mogu rešiti problem.

Uvek tu za vas – Hausmajstor električari, vodoinstalateri, moleri, gipsari, keramičaristolari, bravari,.

HAUSMAJSTOR BEOGRAD: handyman

TRAŽITE POSAO? IZGRADITE USPEŠNU KARIJERU SA NAMA

Ako tražite posao a imate potrebna znanja, javite nam se i postanite deo Hausmajstor tima. 

Zbog povećanog obima posla zapošljavamo iskusne profesionalce, ali i mlade ljude koji žele da se usavršavaju i uz rad sa starijm kolegama stiču potrebna znanja i veštine u poslu. 

Uvek su nam potrebni inženjeri građevinske, mašinske i elektrotehničke struke, kao i električari, vodoinstalateri, keramičari, stolari, moleri, gipsari, bravari,… 

HAUSMAJSTOR Beograd je kompanija kojoj društveno odgovorno poslovanje predstavlja temeljno načelo svakodnevnog rada. Naš cilj je da vam u svakom segmentu svog delovanja pomognemo da svoje poslovanje i život učinite bezbednim, zdravim i boljim.

HAUSMAJSTOR tim je posvećen obrazovanju i stručnom usavršavanju mladih jer veruje da oni imaju perspektivu u ovoj zemlji. Mi im svakodnevno pružamo šansu da zajedno sa nama podižu standard  i kvalitet poslovanja. 

Pišite nam – office@hausmajstor.rs