Hausmajstor Beograd: Jedini pravi hausmajstor

JEDINI PRAVI HAUSMAJSTOR

JEDINI PRAVI HAUSMAJSTOR

HAUSMAJSTOR BEOGRAD je jedini pravi hausmajstor i jedinstvena firma na našem tržištu, sa jedinstvenom ponudom – mesečnom pretplatom na naše usluge.

Cilj tima HAUSMAJSTOR BEOGRAD tima je da vam pruži vrhunsku uslugu i maksimalnu sigurnost uz minimalno opterećenje vašeg budžeta.

Mesečnu naknadu koju plaćate za naš servis određujemo na osnovu veličine prostora u kome poslujete, broja ljudi koji koriste prostorije, broja radnih površina i drugih faktora karakterističnih za vaš biznis.

Jedini pravi hausmajstor cenu svojih usluga prilagođava vašem biznisu. 

Tehničko održavanje i podršku pružamo postojećim i novim klijentima. Ugovore sklapamo sa novim klijentima na osnovu profesionalne procene objekta i u dogovoru sa klijentom.

Jedini pravi hausmajstor - mesečna pretplata

ŠTA VAM OMOGUĆAVA MESEČNA PRETPLATA NA HAUSMAJTOR USLUGE​ ?

  • kompletno tehničko održavanje objekata
  • redovno održavanje i proveru svih instalacija, objekata i radnih površina u vašem poslovnom prostoru, čime se u značajnoj meri sprečava mogućnost većih i učestalih kvarova
  • kao vaš lični hausmajstor, dobro poznajemo infrastrukturu vašeg radnog prostora i brzo detektujemo problem
  • izbegavanje gomilanja naizgled sitnih i banalnih kvarova koji često dovode do velikih problema koji predstavljaju ogroman trošak u vremenu, ljudskim resursima i novcu
  • bezbednost i sigurnost radnog prostora po ceni prilagođenoj i dostupnoj svakom biznisu, uz praktično zanemariv mesečni trošak
  • u slučaju iznenadnih problema, naš stručni tim dolazi u najkraćem mogućem roku
  • za nas je svaki kvar koji remeti vaše poslovanje veliki, i ne odlažemo njegovo otklanjanje
  • pouzdanost i kvalitet intervencija HAUSMAJSTOR tehničara
  • sigurnost da smo uvek tu za vas

JEDINI PRAVI HAUSMAJSTOR

Sistem po kome funkcionišu kompanije u svetu, konačno je dostupan i vama.
Tu smo da vaše poslovanje i život učinimo jednostavnijim, bezbednim i lakšim.

Mesečna pretplata put do veće bezbednosti

Umesto ogromnih troškova koji prate iznenadne kvarove, havarije i probleme, mesečnom pretplatom na naš servis ostvarujete velike uštede, i još važnije, sebi i svojim zaposlenima, klijentima, mušterijama i saradnicima obezbeđujete siguran i bezbedan prostor za rad i boravak.

Mesečna pretplata vodi do velikih ušteda

Mesečnom pretplatom na HAUSMAJSTOR usluge sebi ćete priuštiti sigurno radno okruženje i ličnog hauzmajstora koji vodi računa o bezbednosti vašeg poslovnog prostora, uz minimalne troškove. Ugovorom sa nama štedite sebi vreme i potragu za pravim majstorima koji vam mogu rešiti problem.

HAUSMAJSTOR BEOGRAD: handyman

HANDYMAN

TRAŽITE POSAO? IZGRADITE USPEŠNU KARIJERU SA NAMA

Ako tražite posao a imate potrebna znanja, javite nam se i postanite deo Hausmajstor tima. 

Zbog povećanog obima posla zapošljavamo iskusne profesionalce, ali i mlade ljude koji žele da se usavršavaju i uz rad sa starijm kolegama stiču potrebna znanja i veštine u poslu: inženjere građevinske, mašinske i elektrotehničke struke, kao i električare, vodoinstalatere, keramičare, stolare, molere, bravare,… 

HAUSMAJSTOR Tehničko održavanje objekata je kompanija kojoj društveno odgovorno poslovanje predstavlja temeljno načelo svakodnevnog rada. Naš cilj je da vam u svakom segmentu svog delovanja pomognemo da svoje poslovanje i život učinite bezbednim, zdravim i boljim. HAUSMAJSTOR tim je posvećen obrazovanju i stručnom usavršavanju mladih jer veruje da oni imaju perspektivu u ovoj zemlji. Mi im svakodnevno pružamo šansu da zajedno sa nama podižu standard  i kvalitet poslovanja.